top of page

 

Care este programul?

 

Care este locația?

Strada Sfânta Vineri, nr. 24, etaj 1, 030205

București, Piața Unirii

 

Care este prețul abonamentului?

 

  • Prima ședință este gratuită.

 

Înscrierea se face prin telefon 0722594065 sau prin mail scoaladeartemartiale@gmail.com

 

Care sunt condițiile de participare?

Cursurile se adresează copiilor și adulților cu vârsta cuprinsă între 7 și 40 de ani.
Echipament necesar: îmbrăcăminte lejeră și încălțăminte de schimb pentru sală.
Condiția obligatorie pentru participare este prezentarea unei adeverințe medicale din care să reiasă faptul că este apt pentru sport.

 

În ce constau antrenamentele de Wushu?

Programa antrenamentelor este similară cu cea din China, de la academiile pe care le frecventăm. Vom antrena corpul, cu exerciții de flexibilitate și forță, și mintea, cu exerciții de reacție și coordonare. De-a lungul studiului vom învăța formele tradiționale din Wudang,  loviturile, posturile și săriturile din Wushu, loviturile, aplicațiile și tehnicile marțiale din Sanda.
Cea mai importantă competiție este cea cu tine însuți, astfel încât ideea principală pe care o susținem este că fiecare trebuie să devină astăzi mai bun decât a fost ieri.

 

Ce abilități dobândim prin antrenamente?

Scopul pentru care am ales să dăm mai departe cunoștințele noastre se adresează dezvoltării personale, nu doar practicării unui sport.
Pe lângă flexibilitate, echilibru, forță, viteză de reacție, precizie, mobilitate, coordonare și rezistență, practicanții vor deprinde și caracteristici mentale, precum încrederea în sine, atitudine, autocontrol și disciplină. Noi considerăm că dezvoltarea minții poate fi obținută doar atunci când corpul a fost disciplinat.

Cursuri adulți | Wuxia | Timpuri Noi București
bottom of page